Joris En Martijn Party en Catering

Joris En Martijn Party en Catering

"Joris en Martijn party en catering" zorgt ervoor, dat úw feest ter gelegenheid van die éne speciale gebeurtenis een niet te vergeten moment wordt. Wij creëren in afstemming met u de passende sfeer voor elke gelegenheid, met een voor u excellent, creatief en kwalitatief eindproduct.

Voor uw compleet verzorgd feest, koud / warm buffet, dranken, barbecues, gourmet, lunches, diners, (bedrijfs)presentatie en receptie kunt u bij ons terecht. Maar ook uw diverse partybenodigdheden zoals tafels, stoelen, tapinstallatie, licht en geluid e.d. kunnen wij verzorgen.

Zo heeft u alles onder één dak, en niet zelf de zorgen. En bovendien betaalt u alles met één rekening. Dat is toch makkelijk?!

Wij zijn twee broers die elkaar aanvullen, zowel op het culinaire, creatieve als op het organisatorische vlak, die een service bieden die trendy, jong én anders is. Wat wij het belangrijkste vinden, is dat u ongestoord van uw party kunt genieten. U geniet, wij zorgen dat u kunt genieten.

In 2001 zijn wij vol enthousiasme gestart met ons bedrijf. Wellicht bent u onze naam al eens tegen gekomen op een feest bij familie, vrienden, bedrijfsfeest / maaltijd, lunch of presentatie.

Wij hopen u snel te kunnen laten genieten van onze diverse tongstrelende én oogstrelende producten en dat u na afloop van uw feest kunt zeggen:

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Joris En Martijn Party en Catering

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De catering-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Joris En Martijn Party en Catering
Industrieweg 51
5753PB Deurne

+31 (0)493 311401

Deel deze pagina

Joris+En+Martijn+Party+en+Catering img