DoeleCatering

DoeleCatering

Welkom bij Smaak&Ko
Als u iets te vieren heeft, wilt u alleen het allerbeste. Smaak&Ko geeft invulling aan uw wensen. Verrassend en creatief met altijd meer aandacht voor gasten, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij. Of het nu gaat om een diner, lunch, familiebuffet, verjaardagsfeest, vergadering, opening, receptie, personeelsfeest of overwerkmaaltijden. Smaak&Ko is gespecialiseerd in het organiseren van bijeenkomsten en evenementen, het verzorgen van uw party at home, uw bedrijfsrestaurant te voorzien van een orginele lunchformule en het ontwikkelen van ambachtelijke food producten uit onze keuken
Smaak&Catering
Smaak&Ko is totaalorganisator van feesten, evenementen en andere zakelijke of prive activiteiten. Voor het organiseren van een onvergetelijk evenement moet er een juiste combinatie zijn tussen de locatie, de catering, de inrichting, styling en het entertainment.

Smaak&Partyservice
Bij het organiseren van een party at home komt heel wat kijken! Smaak&Ko denkt met u mee en helpt u graag bij de verzorging van uw feest! Bestel uw eigen catering en materialen, passend bij uw budget. Zo wordt het geven van een party at home ook voor u optimaal genieten!

Smaak&Homecooking
Droomt u ook wel eens van culinair genieten bij u thuis met vrienden of familie? Deze droom wordt werkelijkheid met Smaak&Homecooking. Smaak&Ko brengt het "restaurant concept" naar u toe met een vernieuwende keuken, orginele presentatie's en de beste regionale ingredienten

Smaak&Marige
Smaak&Ko zou haar naam niet waarmaken als we niet met onze creaties ook uw hart kunnen veroveren. Tot in de kleinste details zullen we uitvoering brengen aan uw wensen. Champagne, een zomerse punch of een verfrissende cocktail, fingerfood of bitterballen, een 4-gangen diner of een buffet. Wij zullen van uw huwelijksdag een onvergetelijke culinaire dag maken.


Smaak&Bedrijfscatering
Smaak&Ko wil uw bedrijfsrestaurant voorzien van een orginele lunchformule. Waarbij persoonlijke aandacht, culinaire ambacht, creativieit, maatwerk en gezondheid voorop staat. Dit alles om een efficiƫnte en kostenbesparende oplossing voor uw medewerkers en gasten.

Smaak&Privatelabel
Het hart van Smaak&Ko is een keuken van kaliber. Dagelijks worden hier creatieve culinaire items bereid die via ons privatelabel concept hun weg vinden naar verschillende opdrachtgevers.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De catering-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

DoeleCatering
Nieuwmarkt 24
8701KL Bolsward

+31 (0)515 577986

Links

Website
-

Deel deze pagina

DoeleCatering img